قهوه 60 ، 40 چیست؟ (قهوه میکس عربیکا و روبوستا)

به گزارش افق بسطام، قهوه 60 - 40 چیست؟

قهوه 60 - 40 چیست؟ قهوه میکس (عربیکا و روبوستا) اصلاحی است که به ترکیب کردن قهوه ها با یکدیگر گفته می گردد. در ادامه مطلب همراه مجله خبرنگاران باشید تا با قهوه میکس و ترکیبی بیشتر آشنا شوید.

قهوه 60 ، 40 چیست؟ (قهوه میکس عربیکا و روبوستا)

اصلاح قهوه میکس که با نام ترکیب کردن قهوه ها و یا میکس کردن قهوه ها با یکدیگر که با نام blend کردن نیز میشناسیم. با کمی کوشش می توان میکس قهوه را آموخت و طبق سلیقه خود آن ها را باهم ترکیب نمود و از طعم دلخواه لذت برد. البته انجام این کار کمی پیچیدگی دارد و هرکسی نمی تواند آن را انجام دهد. ترکیب کردن قهوه باعث به وجود آمدن عطر و طعم متنفاوتی می شود که باعث لذت بردن از نوشیدن قهوه میشود.

کمپانی های مختلف قهوه ترکیب های مختلفی را از این دو نوع قهوه ارائه می دهند، مثلا: 100 درصد عربیکا، 90 درصد عربیکا با 10 درصد روبوستا، 80 درصد عربیکا با 20 درصد روبوستا، 70 درصد عربیکا با 30درصد روبوستا، 60 درصد عربیکا با 40 درصد روبوستا. در این ترکیبات هر چه سهم روبوستا بیشتر می شود قهوه از طعم میوه ای خارج شده و به سمت تلخ و تلخ و تلخ تر مایل می شود

قهوه میکس 60-40 (60% عربیکا و 40% روبوستا) جهت دم آوری قهوه در کافی شاپ و منزل و یا حتی محل کار بسیار عالی می باشد. برای آغاز دم آوری کافیست اندازهی از این قهوه میکس را آسیاب کنید و آن را داخل قهوه ساز دستی بریزید و یا حتی با دستگاه اسپرسو عصاره گیری کنید. این میکی قهوه دارای عطر و طعم متفاوت و منحصر به فردی می باشد.

این قهوه یک عطر و طعم خاص و کاملا متفاوت نسبت به دیگر قهوه ها دارد و یک میکس کاملا بالانس و خوش عطر و طعم است که مناسب باریستاهایی است که فوم غلیظی برای لاته آرت احتیاج دارند. در اصل این میکس عالی برای لاته آرت میباشد.. به طور کلی این نوشیدنی گرم دارای خواص زیادی است از جمله اینکه: اندازه بالایی آنتی اکسیدان دارد که خطر مبتلا شدن به سرطان را به شدت کاهش می دهد. بعلاوه قهوه خطر مبتلا شدن به آلزایمر و پارکینسون را نیز کاهش می دهد.

خواص قهوه

قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی های دنیا است که در بسیاری از کشورها به شکل روزانه مصرف می شود و تأثیرات بسیاری روی سلامتی دارد. قهوه به علت اینکه حاوی کافئین است، می تواند عملکرد مغز را تقویت کند. کافئین باعث می شود تا مغز به صورت موقتی انرژی بیشتری دریافت نموده و افزایش تمرکز و توجه را تجربه کند. بعلاوه، بعضی مطالعات نشان داده اند که مصرف معتدل قهوه می تواند بهبود حافظه و عملکرد شناختی را نیز در پی داشته باشد.

مصرف قهوه می تواند خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و دیابت نوع دو را کاهش دهد. برای بیماران مبتلا به سرطان پروستات و سینه، مصرف قهوه می تواند به بهبود علائم بیماری و کاهش خطر عود بیماری یاری کند.

مصرف قهوه در کنترل وزن و متابولیسم موثر است. قهوه حاوی کافئین است که می تواند سطح انرژی را در بدن افزایش داده و عملکرد متابولیسم را بهبود دهد. از آنجایی که، مصرف قهوه اشتها را کاهش داده و سطح اشباعی را در بدن بالا می برد؛ به همین جهت تاثیر زیادی در کنترل وزن دارد. نوشیدن قهوه قادر است خطر ابتلا به بیماری کبد چرب را نیز کاهش دهد.

یکی از تأثیرات مهم قهوه، افزایش فعالیت ورزشی است. با مصرف قهوه قبل از ورزش، افراد می توانند تمریناتشان را با قدرت و انرژی بیشتری انجام دهند. به علاوه، مصرف قهوه قبل از ورزش می تواند بهبود عملکرد ورزشی را نیز به همراه داشته باشد. یکی از مزایای مصرف قهوه قبل از ورزش، افزایش استقامت ورزشی است. به عبارت دیگر، مصرف قهوه می تواند به ورزشکاران یاری نماید تا بیشترین ظرفیت استقامتی خود را در طول تمرینات ورزشی به کار بگیرند.

به طور خاص، مصرف قهوه قبل از ورزش می تواند بهبود عملکرد در ورزش های استقامتی مانند دویدن، دوچرخه سواری، قایق رانی و بعلاوه ورزش های مقاومتی در باشگاه و ورزش های متناوب مانند فوتبال و راگبی را به همراه داشته باشد.

قهوه به علت خواص محرکی که دارد، از اثرات تقویت نماینده خلق و خو برخوردار است. ماده فعال اصلی قهوه کافئین است، یک محرک طبیعی که با مسدود کردن گیرنده های آدنوزین در مغز عمل می نماید و منجر به افزایش هوشیاری و بهبود خلق و خو می شود. به علاوه کافئین می تواند فراوری و انتشار انتقال دهنده های عصبی تقویت نماینده را بیشتر کند. این اثرات به خاطر افزایش سطح هورمون های سرتونین و دوپامین در مغز است.

با این حال، مصرف زیاد قهوه می تواند به مسائل خواب و اضطراب منجر شود. برترین راه برای استفاده از خواص قهوه، مصرف معقول و متعادل آن است. توجه داشته باشید که مصرف قهوه نباید به عنوان تنها روش برای کنترل وزن استفاده شود. برای رسیدن به وزن سالم و پایدار، مصرف ترکیبی از مواد غذایی سالم، ورزش منظم و مصرف متعادل قهوه و دیگر نوشیدنی ها مهم است.

تفاوت قهوه روبوستا با عربیکا

ترکیبات شیمیایی دانه های قهوه عربیکا و روبوستا با یکدیگر متفاوت هستند. به طور کلی، دانه های قهوه عربیکا دارای اسید کلروژنیک بیشتری هستند که باعث می شود طعم آن به مراتب شیرین تر باشد. در حالی که دانه های قهوه روبوستا اسید کافئیک بیشتری دارد که طعم آن را تلخ تر می نماید. بعلاوه، دانه های قهوه روبوستا از کمترین اندازه روغن برخوردار هستند که منجر می شود در تهیه قهوه، این دانه ها کمتر ترش شوند.

دانه های قهوه عربیکا و روبوستا از نظر شکل ظاهری با هم تفاوت دارند. شکل دانه های قهوه عربیکا بیضی یا بندانگشتی است که در بخش مرکزی آن، یک شکاف ظاهری وجود دارد. در حالی که دانه های قهوه روبوستا دارای شکل کروی و بدون شکاف هستند. بعلاوه، دانه های قهوه روبوستا در مقایسه با دانه های قهوه عربیکا بزرگ تر هستند.

دانه های قهوه عربیکا و روبوستا در محیط رشد با یکدیگر متفاوت هستند. دانه های قهوه عربیکا در ارتفاعات بالا و در منطقه ها با آب و هوای مرطوب فراوری می شوند. در حالی که فراوری دانه های قهوه روبوستا در ارتفاعات کمتر و در منطقه ها با آب و هوای گرم و خشک انجام می شود. بعلاوه، دانه های قهوه روبوستا به علت مقاومت بیشتر در برابر آفات و بیماری ها، در محیط هایی که شرایط کشت سخت تری دارند، بهتر جواب می دهند.

با توجه به ویژگی های طعمی و عطری قهوه ربوستا و عربیکا، افراد می توانند برای خودشان نوعی از قهوه را انتخاب نمایند که برترین گزینه برای سلیقه و احتیاجهایشان باشد.

تفاوت بین قهوه عربیکا و قهوه روبوستا، در صنعت قهوه بسیار مهم است. در حالی که هر دو نوع قهوه دارای ویژگی های منحصربه فردی هستند، اما تفاوت های آن ها به شکل قابل توجهی در قیمت، مزه، عطر و طعم قهوه تاثیر می گذارد.

یکی از اصلی ترین تفاوت های قهوه عربیکا و قهوه روبوستا، در محتوای کافئین آن هاست. اندازه کافئین قهوه روبوستا در مقایسه با قهوه عربیکا بیشتر است. بنابراین، افرادی که در پی اندازه بیشتری انرژی هستند، قهوه روبوستا را ترجیح می دهند.

علاوه بر این، قهوه عربیکا دارای مزه و عطری ملایم تر و شیرین تر است، در حالی که قهوه روبوستا مزه و عطری تلخ تر و قوی تر دارد. به همین علت، بسیاری از افراد، به مزه و عطری ملایم تر و شیرین تر در قهوه علاقه دارند که در این صورت، قهوه عربیکا برترین انتخاب برای آن هاست.

در نهایت، تفاوت بین قهوه عربیکا و قهوه روبوستا در قیمت آن ها نیز قابل توجه است. قهوه عربیکا به علت کمیابی و کیفیت بالای آن، گران تر از قهوه روبوستا است. بنابراین، در صورتی که قیمت برای شما مهم است، قهوه روبوستا برترین گزینه برای شماست.

منبع: تاپ تراول
انتشار: 24 مهر 1403 بروزرسانی: 24 مهر 1403 گردآورنده: ofoghebastam.ir شناسه مطلب: 2159

به "قهوه 60 ، 40 چیست؟ (قهوه میکس عربیکا و روبوستا)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "قهوه 60 ، 40 چیست؟ (قهوه میکس عربیکا و روبوستا)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید