لذیذترین دسرهای روسی که در سفر به روسیه باید امتحان کنید

به گزارش افق بسطام، دسرها لذیذترین خوراکی هایی هستند که می توانید نوش جان کنید. در روسیه، فرصت امتحان کردن این دسرها را از دست ندهید.

لذیذترین دسرهای روسی که در سفر به روسیه باید امتحان کنید

انواع دسر، جایگاه خاصی در میزهای مهمانی و رستوران ها دارند. اهالی روسیه علاقه خاصی به دسرها دارند و دسرهای آن ها بسیار متنوع و لذیذ است.

اگر برای سفر به روسیه برنامه ریزی می کنید، بد نیست که قبل از سفر، در خصوص برترین و لذیذترین دسرها و غذاهای روسیه بیشتر بدانید تا در طول سفر، آن ها را امتحان کنید.

اگر قصد دارید به روسیه سفر کنید، با یاری خبرنگاران برترین تورهای روسیه از معتبرترین آژانس های گردشری را جست و جو کنید. با توجه به قیمت و تاریخی که مد نظر دارید، می توانید مناسب ترین و مقرون به صرفه ترین تورها را در خبرنگاران پیدا و به راحتی تهیه کنید.

آفر تور روسیه

در روسیه، حتما به رستوران ها سر بزنید و این دسرهای لذیذ را امتحان کنید.

سالامی شکلات

در دوران شوروی که کمبود منابع غذایی وجود داشت، باید در خصوص مصرف منابع غذایی هوشمندانه عمل می کردند و هیچ ماده غذایی نباید دور ریخته می شد. در نتیجه، بسیاری از دستورهای غذایی در این دوران ایجاد شد که با استفاده از به جای مانده مواد غذایی و دیگر غذاها تهیه می شدند.

سالامی شکلات یکی از همین دسرها بود که نام این دسر، از دو آیتمی گرفته شده است که غالبا کم پیدا می شد. این دسر با بیسکوییت شیری خرد شده و گردو تهیه می شد که آن را با سس شکلاتی تهیه شده از کاکائو، شیر، کره و شکر ترکیب می کردند.

بعد از ترکیب مواد، آن ها را در کیسه مخصوص می گذاشتند و یک شب در یخچال قرار می دادند تا ببندد.

سیرنیکی

سیرنیکی یکی از صبحانه های رایج و محبوب هم هست. سیرنیکی در واقع پنکیک پنیری شیرین است. با وجود اینکه این پنکیک پف می نماید و بالا می آید ولی به خاطر پنیر، بافت سفتی دارد و نسبت به پنکیک های معمولی، بافت سفت تری دارد.

این دسر با نوعی پنیر به نام tvorg تهیه می گردد که البته آن را می توان با پنیر کلبه، ریکوتا یا کوارک هم جایگزین کرد. برای طعم دادن به دسر از شکر و وانیل استفاده می نمایند. روی پنکیک ها انواع بری، خامه ترش، مربا و... می ریزند.

کیک ناپلئون

این دسر برخلاف نامی که دارد و شباهت آن به دسر هزارورق فرانسوی، یک دسر کلاسیک روسی است که قبل از دوران شوروی نیز در روسیه تهیه می شده است. این کیک که با کاسترد پر می گردد، در قرن نوزدهم در سراسر اروپا رایج بود و در سال 1912 به یکی از مهم ترین بخش های رژیم غذایی در روسیه تبدیل شد.

برای جشن گرفتن پیروزی روسیه بر فرانسه در جنگ سال 1812، قنادان کیک را به شکل کلاه ناپلئون تهیه کردند. این کیک نوعی کرپ چند لایه و فیلینگ کاسترد است و به شکل سنتی با خرده های کیک تزیین می گردد که سمبلی از برف روسیه است که ارتش ناپلئون را زمین گیر کرد.

کیک شیر پرنده

این کیک، نوعی کیک اسفنجی لایه ای است که با نوعی موس مخصوص پر می گردد. این کیک نیز یادگار دوران شوروی است؛ زمانی که در دهه 1940، غذا سهیمه بندی شده بود. در دهه 1960، کیک های قبلی تقریبا کنار رفته بود و مردم دنبال کیک هایی ساده تر بودند که با سبک زندگی نو، هم خوانی داشته باشد. از همان زمان تابه حال، این کیک یکی از دسرهای محبوب روسی است.

چاک چاک

چاک چاک، شیرینی ملی تاتارستان با نان مسطح سرخ شده و گرد شده تهیه می گردد و بعدا در شربتی عسلی فرو برده می گردد. معمولا آن را با میوه های خشک و انواع مغزها تزیین می نمایند. آن ها را جداگانه یا در کنار هم سرو می نمایند. این دسر را معمولا در مهمانی ها و جشن ها خواهید دید.

کیک سیب زمینی

نام این کیک از روی ظاهر آن انتخاب شده است. این شیرینی اگرچه طعمی عالی دارد؛ ولی ظاهر آن شبیه سیب زمینی است. این کیک را هم به شکل سنتی با به جای مانده کیک های دیگر تهیه می نمایند و موادی مثل شیر تغلیظ شده، میوه های خشک و انواع مغزها را به آن اضافه می نمایند. بعد از ترکیب این مواد و گلوله کردن آن ها، روی آن کاکائو می ریزند و در یخچال می گذارند.

البته در دستورهای مدرن، کیک بیات با کیک اسفنجی یا بیسکوییت شیری خردشده، جایگزین شده است.

وارنیکی

وارنیکی ظاهری شبیه پلمنی دارد. تفاوت آن ها این است که پلمنی نوعی دامپلینگ حاوی گوشت است؛ ولی وارنیکی دامپلینگ گیاهی است. به همین دلیل در وعده های مختلف غذایی در طول روز مورد استفاده قرار می گیرد و حتی به عنوان دسر هم تهیه می گردد.

یکی از فیلینگ های رایج این دسر، انواع بری یا توت است. بعد از تهیه کردن دسر، آن را با خمیر ترش و پودر شکر سرو می نمایند.

مدویک

مدویک یا کیک عسلی، انواع مختلفی دارد. این دسر را می توان با شیر، باترمیلک، کاسترد یا خامه ترش تهیه کرد. این دسر شبیه به کیک ناپلئون، چند لایه است و بین لایه ها نوعی کرم شیرین قرار می گیرد. اضافه نان مورد استفاده برای لایه ها، خرد می گردد و برای پوشاندن دسر مورد استفاده قرار می گیرد.

منبع: کجارو / theculturetrip.com
انتشار: 26 آذر 1403 بروزرسانی: 26 آذر 1403 گردآورنده: ofoghebastam.ir شناسه مطلب: 2201

به "لذیذترین دسرهای روسی که در سفر به روسیه باید امتحان کنید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لذیذترین دسرهای روسی که در سفر به روسیه باید امتحان کنید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید