هرمزگان رتبه دوم سرمایه گذاری در طرح های صنعتی کشور
به گزارش افق بسطام، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان گفت: هرمزگان جزء استان هایی است که در تولیدات صنعتی، تأمین زنجیره اصلی، لجستیک و بسیاری از شاخص ها از شرایط بسیار خوبی برخوردار است.

به گزارش خبرنگاران، خلیل قاسمی در تشریح این خبر اظهار کرد: سرمایه گذاری جوازهای تأسیس واحدهای صنعتی استان در شش ماهه نخست سال، رشد 3 درصدی داشته است.
وی ادامه داد: این در حالی است که با اعلام خبر کاهش 100 درصدی سرمایه گذاری در استان، در گروه های فضای مجازی زحمات و تلاش های حوزه سرمایه گذاری نادیده گرفته شد چراکه در آمار فوق نفت ستاره به عنوان یک واحد شاخص جهانی قابل تکرار برای هیچ استان و کشوری نخواهد بود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان شرح داد: در صورت حذف این مجوز سرمایه گذاری شاخص ، می توان اذعان داشت که 9 درصد سرمایه گذاری کل کشور در استان هرمزگان تا پایان شهریورماه 98 اجرا شده است و این استان هم اکنون رتبه دوم سرمایه گذاری کشور را دارا است.
قاسمی بیان نمود: در شش ماهه نخست سال 245 فقره جوازهای تأسیس صنعتی در استان صادر شده که ارزش سرمایه گذاری این تعداد واحدهای صنعتی بالغ بر 465 هزار میلیارد ریال است.
وی گفت: در صورت به بهره برداری رسیدن این طرح ها، زمینه اشتغال شش هزار و 700 نفر فراهم خواهد شد که2 درصد اشتغال کل کشور در استان هرمزگان رخ خواهد داد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان هرمزگان بیان نمود: حال با آمار فوق که برگرفته از سامانه هماهنگ وزارت صنعت، معدن و تجارت است می توان گفت که استان هرمزگان نه تنها در شاخص سرمایه گذاری منفی نیست بلکه رتبه دوم کشور را دارا است.
منبع: خبرگزاری ایسنا