چین ادعای بدرفتاری خود با آفریقایی ها را رد کرد

به گزارش افق بسطام، چین با رد اتهام های آمریکا علیه خود مبنی بر بدرفتاری با آفریقایی ها در شهر گوانجو، تاکید نمود هیچگونه تبعیضی در این کشور علیه برادران آفریقایی ما روا داشته نمی گردد.

چین ادعای بدرفتاری خود با آفریقایی ها را رد کرد

با ما همراه باشید و با تور چین ارزان از شگفت انگیزترین کشور دنیا دیدن کنید بر روی دیوار چین سلفی بگیرید، از قصر ممنوعه دیدن کنید و در خیابان شانگهای پیشرفته ترین آسیا قدم بزنید.

به نقل از خبرگزاری رویترز، اخیرا آمریکا، چین را به بدرفتاری با آفریقایی تبارها در شهر گوانجو متهم کرد. با اینحال چین این اتهام زنی های آمریکا را تلاشی از سوی این کشور برای آسیب زدن به روابط پکن با کشورهای آفریقایی و مردود دانست.

ژائو لیجیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، این اتهام زنی های آمریکا را در جریان یک نشست خبری روزانه طی امروز دوشنبه رد کرد.

او این صحبت ها را در پاسخ به ادعاهای دولت آمریکا مبنی بر این که مقام های شهر گوانجو در جنوب چین تدابیری را علیه آفریقایی ها در این شهر اتخاذ می نمایند، عنوان کرد.،ایسنا

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 16 خرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: ofoghebastam.ir شناسه مطلب: 782

به "چین ادعای بدرفتاری خود با آفریقایی ها را رد کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چین ادعای بدرفتاری خود با آفریقایی ها را رد کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید