12 دریاچه شگفت انگیز برای عاشقان عکاسی در طبیعت (قسمت دوم)
به گزارش افق بسطام، در اقصی نقاط دنیا دریاچه هایی وجود دارند که دارای ویژگی های بی نظیری هستند و همین ویژگی ها آن ها را به سوژه های بی بدیل برای عکاسی در طبیعت تبدیل نموده است.
اگر می خواهید با بزرگ ترین و تنها پارک شناور جهان و تنها دریاچه خال خالی جهان آشنا شوید، این مطلب را از دست ندهید. ضمناً در ادامه با دریاچه ای با 9 میلیون لیتر آب آشنا می شوید که ساخته دست انسان است و آب آن از اعماق زمین تامین می گردد! با ما همراه باشید تا به پاسخ سوالات ذهنی خود در رابطه با این دریاچه ها برسید.
دریاچه اینله، میانمار
این دریاچه با طولی در حدود 21 کیلومتر و ارتفاع 900 متر از سطح دریا، بزرگ ترین دریاچه آب شیرین میانمار است. سکوت این دریاچه مرتفع شما را غرق در آرامش می نماید و بودن در کنار آن را تا ابد فراموش نخواهید کرد. در ساحل دریاچه دهکده های بسیار زیبایی وجود دارد که خانه های متعددی در آن ها با ساکنانی از اقوام مختلف، درست در لبه دریاچه جا خوش نموده اند.
زندگی در کنار این دریاچه با شور و شوق زیادی جریان دارد و ساکنان محلی اطراف دریاچه با پاروهای پایی خود، معروفیت زیادی پیدا نموده اند. این افراد با پاروهای پایی خود (پاروهایی که پای پاروزن در کنار آن ها قرار می گیرد و پاروزن به جای دست با پا پارو می زند) و قایق های زیبای خود، یکی از جاذبه های دریاچه اینله (Inle) است که حرکت خود را از شهر نایانگ شویی (Nayaung Shwe) شروع نموده و در آب های زمردین دریاچه به سمت بازارها و باغ های شناور در پایین دست، پارو می زنند.
دریاچه بلو، ایسلند
این دریاچه که در ایسلند واقع شده و خالق آن انسان است، یکی از عجایب زمین گرمایی محسوب می گردد و در جهان نظیر ندارد. آب این دریاچه که دارای سه عنصر فعال سیلیکا، جلبک و مواد معدنی است، از عمق دو کیلومتری زمین، جایی که آب شیرین و آب دریا با دمای بسیار زیاد با یکدیگر ترکیب می شوند، تأمین می شوند.
رنگ آب دریاچه بلو لاگون (Blue Lagoon) به علت برخورداری از عنصر سیلیکا و بازتاب نور خورشید به وسیله آن، آبی بسیار خوش رنگ است؛ اما زمانی که مقداری از آب آن را در یک لیوان بریزیم، رنگ آن همانند شیر سفید است!
این دریاچه که یک چشمه آبگرم نیز محسوب می گردد، در زمینی از گدازه های سرد در گرینداویک (Grindavík) در شبه جزیره ریکیانس (Reykjanes) که امکان بهره مندی از انرژی زمین گرمایی در آن وجود دارد، ایجاد شده است. این دریاچه حاوی 9 میلیون لیتر آب است که هر 40 ساعت یک بار یک چرخه کامل را طی می نماید. دمای آب این دریاچه بین 37 تا 40 درجه است و قرار گرفتن در آن آرامش خاصی به انسان می دهد.
دریاچه لاگوس لاس تورس، شیلی
این دریاچه در یک ذخیره گاه طبیعی ملی در جنوب شیلی در 125 کیلومتری شمال کویهایکیو (Coyhaique) است که در شرق به مرزهای آرژانتین ختم می گردد، واقع شده است. این ذخیره گاه طبیعی درست در کنار یکی از بزرگراه های شیلی به نام Carretera Austral واقع شده و امکاناتی نظیر چادر و سایر امکانات اقامتی موقت جهت برگزاری اردو های کوتاه مدت، اقامتگاه، مهمانپذیر و بعلاوه برگزاری گردش های کوتاه مدت، برای مسافران و گردشگران فراهم نموده است.
دریاچه لاگوس لِس تورس (Lagos Las Torres) مشرف به یک پارک ملی به نام تورِس دِل پِین (Torres del Paine) است که در آن سه صخره برج مانند توجه هر کسی را به خود جلب می نماید. این پارک ملی که در دامنه های جنوبی رشته کوه آند واقع شده، دارای چشم انداز ها متنوعی همانند کوه های سر به فلک کشیده، قله های پوشیده از برف، دریاچه هایی با رنگ آبی بسیار زیبا و یخچال های طبیعی باورنکردنی است.
دریاچه مونو، آمریکا
دریاچه مونو (Mono) در دامنه های شرقی رشته کوه سیرا نوادا در پارک ملی یوسیمیتی واقع در آمریکا، قرار گرفته است. این دریاچه مانند یک آبادی در یک منطقه خشک و بی آب و علف است و پناهگاهی برای میلیون ها پرنده مهاجر و لانه گذار است.
برای رسیدن به این دریاچه، باید ابتدا به شهر لی وینینگ (Lee Vining) بروید و سپس یکی از مسیرهای سخت پیاده روی در نزدیکی تقاطع جاده تویگا (Toiga) را برای رسیدن به این دریاچه کهن قلیایی و مشاهده چشم اندازی بسیار زیبا از آن، انتخاب کنید. پس از رسیدن به دریاچه تصور می کنید وارد جهانی دیگری شده اید.
این دریاچه در بین تپه های برج مانند، موسوم به برج های توفا (تپه های متشکل از کلسیم کربنات) که از آب های غرق در نمک قد برافراشته اند، احاطه شده است. پایین آمدن سطح آب دریاچه باعث شده است که این تپه های برج مانند که برای هزاران سال اطراف چشمه های زیر آب مدفون شده بودند، سر از آب بیرون بیاورند. انعکاس تصویر آسمان سرخ غروب در این دریاچه فاقد حیات، نیز زیبایی خاصی به وجود آورده است. اگرچه کاهش سطح آب دریاچه کمی نگران کننده است، اما هرگز از زیبایی آن کاسته نشده است.
دریاچه لُکتاک، هند
این دریاچه که بزرگ ترین دریاچه آب شیرین در شمال شرق هند است، در استان مانیپور واقع شده است. این دریاچه یک ویژگی واقعا شگفت انگیز دارد که آن را در جهان بی همتا نموده است. این دریاچه دارای توده های متشکل از گیاه و خاک موسوم به فومدیس (phumdis) است که همانند جزیره های بسیار کوچک بر روی آب شناور شده اند.
چنین چشم انداز جالب و بی نظیری تنها در دریاچه لُکتاک (Loktak) دیده می شوند. دریاچه بی همتای لکتاک که بزرگ ترین و تنها پارک شناور جهان را در خود جای داده است، هر سال گردشگران زیادی را به خود جذب می نماید. در واقع این دریاچه نگین ارزشمند پارک ملی کایبول لامجاو (Keibul Lamjao) است.
دریاچه کلیلوک در کانادا
این دریاچه که یک دریاچه نمکین قلیایی بسته است، در شهر اوسویوس واقع در استان بریتیش کلمبیا کانادا، قرار گرفته است. در فصل تابستان بخش اعظمی از آب دریاچه تبخیر می گردد، مواد معدنی بستر دریاچه سفت می شوند و مسیری شبیه مسیرهای سنگ فرش شده در میان هزاران گودال کوچک آب، تشکیل می دهند. دریاچه کِلیلوک (Kliluk) یکی از پدیده های شگفت انگیز طبیعی است که در اصطلاح به آن دریاچه خال خالی می گویند.
منبع: کجارو / ecophiles.com