تحولات قیمتی 11 کالای اساسی

تغییرات قیمت کالاهای اساسی خوراکی در هفته اخیر نشان می دهد که تخم مرغ بالاترین میزان افزایش قیمت را به خود اختصاص داده و تنها قیمت روغن نباتی ثابت مانده است.

تحولات قیمتی 11 کالای اساسی

به گزارش خبرنگاران، بر اساس اعلام بانک مرکزی از متوسط قیمت خرده فروشی بعضی از مواد خوراکی در هفته منتهی به 22 اردیبهشت ماه سال جاری قیمت هشت کالا افزایش داشته و دو کالا ارزان شده است.

بر این اساس در گروه لبنیات که با رشد یک دهم درصدی قیمت همراه بوده، ماست غیرپاستوریزه 1.7 درصد گران شده و بهای سایر اقلام نسبت به هفته قبل بدون تغییر بوده است. همچنین تخم مرغ 3.1 درصد نسبت به هفته ماقبل گران شده اما تا 19.4 درصد نسبت به هفته مشابه ماه قبل کاهش قیمت دارد.

همچنین در گروه برنج و حبوبات قیمت برنج وارداتی غیرتایلندی ثابت بود، اما برنج داخلی درجه یک نیم درصد کاهش داشت. برنج درجه دو نیز 0.6 درصد گران شد. در گروه حبوبات هم همه اقلام بین 0.4 تا 6.4 درصد افزایش قیمت دارد.

بنابراین گزارش، در هفته سوم اردیبهشت ماه قیمت میوه های تازه تا 1.6 درصد گران و سبزیجات نیز تا 2.1 درصد ارزان شد.

در خصوص گوشت قرمز باید یادآور شد که افزایش 1.7 درصدی قیمت اتفاق افتاده و هر کیلو گوشت گوسفند تا 43 هزار و 650 و گوشت گاو و گوساله تا 37 هزار و 450 تومان فروش رفت. گوشت مرغ هم که رشد دو درصدی برای آن ثبت شده و هر کیلو 6570 تومان قیمت خورده است.

بانک مرکزی خاطرنشان کرد که در هفته مورد آنالیز قند و شکر تا 0.3 درصد، چای 0.8 درصد گران شد و روغن نباتی با ثبات قیمت همراه بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: بروزرسانی: 11 آذر 1398 شناسه مطلب: 364

به "تحولات قیمتی 11 کالای اساسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تحولات قیمتی 11 کالای اساسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید