ترفند مزه دار کردن مرغ ؛ روشی مخصوص و متفاوت برای پختن مرغ

به گزارش افق بسطام، طبخ مرغ با سبزیجات یکی از روش های پخت مرغ است که برای مزه دار کردن مرغ از موادی مثل رب انار، جعفری و گشنیز استفاده می گردد و طعم بسیار متفاوتی دارد.

ترفند مزه دار کردن مرغ ؛ روشی مخصوص و متفاوت برای پختن مرغ

به گزارش خبرنگاران، مرغ در سفره ما و بعلاوه در برنامه غذایی خانواده ایرانی یکی از پروتئین های بسیار پرمصرف است که معمولا بیشتر از گوشت قرمز از آن استفاده می گردد. مرغ در انواع خورش ها، پلوها، سالادها، فست فودها و خوراک ها استفاده می گردد؛ ولی استفاده از آن برای غذای اصلی و به صورت خورش و خوراک رواج بیشتری دارد.

روش های طبخ مرغ معمولا با رب، زعفران یا به صورت سرخ نموده است که می توان گفت همگی به اندازه کافی تکرار شده اند. توصیه ما این است که روش های قدیمی طبخ مرغ را فراموش کنید و با ما همراه شوید تا با استفاده از یک روش تازه بتوانید یک مرغ خوشمزه و خوش طعم را برای خود و اعضای خانواده تهیه کنید.

در ادامه این مطلب طرز تهیه مرغ خوشمزه با سبزیجات همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه آن ارائه خواهد شد.

  • طرز تهیه نودل با سوسیس | فوت و فن درست کردن یک غذای بین المللی خوشمزه

مواد لازم برای تهیه مرغ با سبزی

ران یا سینه مرغ: 3 تکه

پیاز بزرگ: 1 عدد

سیر: 2 حبه

رب انار ملس: 2 قاشق غذاخوری

ترکیب جعفری و گشنیز خرد شده: نصف لیوان

زعفران دم نموده: 2 قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به اندازه لازم

روغن: به اندازه لازم

طرز مزه دار کردن مرغ

1 ـ برای آغاز کار پیاز را پوست و سپس رنده کنید. سیر را هم رنده و با پیاز مخلوط کنید.

2 ـ پیاز و سیر رنده شده را داخل یک کاسه بریزید؛ سپس مخلوط جعفری و گشنیز خرده شده را همراه با رب انار، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

3 ـ روی مرغ را با نوک چاقو چند شکاف عمیق ایجاد کنید؛ سپس مرغ ها را داخل یک کاسه بریزید و سسی را که از قبل آماده نموده اید، روی تکه های مرغ بریزید و با قاشق هم بزنید تا مرغ کاملا به سس آغشته گردد.

4 ـ حالا در ظرف را ببندید و آن را به مدت یک تا دو ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغ مزه دار گردد.

5 ـ در مرحله بعد کمی روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و آن را روی حرارت میانه اجاق گاز بگذارید تا گرم گردد؛ سپس مرغ ها را از توی مواد بیرون بکشید و داخل ماهی تابه بچینید. در آخر همه سس را روی مرغ ها بریزید و در ماهیتابه را بگذراید. حرارت را کم کنید و اجازه بدهید تا مرغ با مواد کم کم بپزد. حدودا یک ساعت و نیم زمان ضروری است.

6 ـ در حین پخت هرازگاهی مرغ ها را پشت و رو کنید. در آخر پخت، زعفران را روی مرغ ها بریزید و ده دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. حالا مرغ خوشمزه و متفاوت شما آماده سرو است که می توانید آن را با زرشک پلو یا کته ساده میل کنید.

منبع: فرارو

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 12 مهر 1401 بروزرسانی: 12 مهر 1401 گردآورنده: ofoghebastam.ir شناسه مطلب: 1968

به "ترفند مزه دار کردن مرغ ؛ روشی مخصوص و متفاوت برای پختن مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفند مزه دار کردن مرغ ؛ روشی مخصوص و متفاوت برای پختن مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید