خاصیت فوق العاده سیب سبز برای دیابت
به گزارش افق بسطام، دیابت بیماری مزمنی است که میلیون ها نفر در جهان مبتلا به آن هستند. این بیماری که اساسا با افزایش قند خون بروز پیدا می نماید، زمینه ساز عوارض جدی مانند بیماری های قلبی عروقی، نارسایی کلیوی و اختلال بینایی است.
در کل، تغذیه نقش موثری در کنترل قند خون دارد و از همین رو توصیه می گردد برخی خوراکی ها در رژیم غذایی گنجانده گردد. در این میان، سیب سبز یکی از آنهاست که شناخت تاثیرات آن اهمیت مصرفش را به وسیله بیماران دیابتی می رساند.
اهمیت پکتین سیب سبز
سیب سبز یکی از میوه های خوشمزه و مفید برای سلامت بدن است. این میوه حاوی اندازه فراوانی فیبر های حل شدنی به خصوص پکتین است که به تنظیم قند خون و بهبود گوارش یاری می نماید. از دیگر خواص سیب سبز برای سلامت بدن می توان به کالری پایین آن اشاره نمود که انتخاب خوبی برای حفظ وزن ایده آل و رژیم غذایی متعادل است.
پکتین به تنظیم کلسترول خون نیز یاری می نماید و از همین رو در سلامت سیستم قلبی عروقی نقش دارد. این میوه خوشمزه حاوی آنتی اکسیدان هایی نظیر ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری ها یاری می نماید. سیب سبز بعلاوه ویتامین A دارد که برای حفظ سلامت چشم ها، پوست و استخوان ها موثر است. پتاسیم موجود در این میوه نیز در تنظیم فشار خون نقش دارد.
روند پیشگیری
براساس یکی از مطالعات در زمینه دیابت، افرادی که به طور منظم سیب می خورند کمتر در معرض ابتلا به این بیماری هستند که به گفته محققان ناشی از اندازه فراوان ترکیبات فیتوشیمیایی موجود در سیب است که خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارد.
ترکیبات فیتوشیمیایی، ریزمغذی های با منشا گیاهی هستند که از بدن در برابر بیماری ها محافظت نموده و با آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد و التهابات مقابله می نمایند. از طرفی، سیب حاوی قند های طبیعی است که منبع عالی انرژی محسوب می گردد و به همین علت میان وعده سالم و مغذی به خصوص برای افرادی است که احتیاج به تقویت انرژی در ساعات بعدازظهر دارند. از سیب سبز می توان در تهیه انواع کیک و دسر نیز به جای افزودن شکر استفاده کرد.
منبع: سلامت
منبع: فرارو