طرز تهیه کیک یزدی بدون فر

به گزارش افق بسطام، پخت شیرینی و کیک یکی از لذت بخش ترین کارهای آشپزی برای خانم ها می باشد.روش های پخت کیک و شیرینی متفاوت است .در این پست طرز تهیه کیک یزدی بدون فر را دراختیار شما قرار خواهیم داد.

طرز تهیه کیک یزدی بدون فر

به گزارش خبرنگاران به نقل ازارگا

مواد لازم :

آرد : یک پیمانه

شکر : 1/2 پیمانه

شیر :5 قاشق غذاخوری

پکینگ پودر:1 قاشق مرباخوری

وانیل: 1/2 قاشق مربا خوری

تخم مرغ :2 عدد متوسط

هل :1/2 قاشق غذا خوری

گلاب:3 قاشق غذا خوری

روغن مایع : 1/2 پیمانه

طرز تهیه کیک یزدی بدون فر

در مرحله اول دستور پخت کیک یزدی ابتدا آرد و پکینگ پودر را باهم سه بار الک کنید.

سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و به همراه شکر با دور کند همزن بزنید بعد بتدریج سرعت همزن را زیاد کنید. مایه تا زمانی باهمزن زده می گردد که رنگ آن بصورت کرم رنگ گردد. در عین همزدن وانیل را نیز اضافه کنید.

در مرحله بعد پخت کیک یزدی روغن مایع را اضافه کنید. سپس شیر و گلاب را بترتیب اضافه نموده و باهمزن مخلوط کنید.

در این مرحله آرد الک شده را به همراه هل به مایه کیک اضافه نموده وبا لیسک یا قاشقی مناسب مایه را به صورت دورانی مخلوط کنید. فنجان های انتخاب شده به عنوان قالب کیک یزدی را به یاری روغن چرپ کنید. مایه را به اندازه 1/3 یا حدودا 1/2 داخل فنجان ها بریزید.

یک قابلمه به اندازه نصف ارتفاع فنجان ها آب نموده و بر روی شعله قرار دهید و اجازه دهید تابه بجوش آید. بعد از اینکه آب بجوش آمد فنجان ها را داخل قابلمه قرار دهید. حرارت زیر اجاق را کم کنید. فنجان ها به مدت پانزده دقیقه درون قابلمه باشند. زیر اجاق را بعد از 15 دقیقه خاموش کنید و پارچه تمیز روی در قابلمه قرار دهید به مدت ده دقیقه به همین صورت داخل قابلمه باشند و به هیچ عنوان در قابلمه را بر ندارید تا پف کیک نخوابد. بعد از ده دقیقه کیک یزدی ها آماده هستند و بگذارید تا خنک گردد.

نکات طلایی برای پخت کیک یزدی بدون استفاده از فر

حتما در ساخت کیک یزدی بدون فر توجه داشته باشید از قابلمه ای بهره ببرید که درب مناسبی دارد و به خوبی کیپ می گردد.

برای تزیین کیک یزدی می توانید از ترافل های رنگی یا پودر پسته و نارگیل بهره ببرید.

توجه داشته باشید که مایه کیک زیادی درون فنجان ها نریزید چون در طول پخت پف می نماید.

در روش تهیه کیک بدون استفاده از فر حتما درب قابلمه را به یاری دمکنی بپوشانید تا از خمیر شدن کیک جلوگیری گردد.

بهتر است آرد را برای پخت کیک یزدی سه بار الک کنید تا رطوبت اضافی آرد خارج گردد تا کیک با کیفیت بهتری پخت گردد

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 15 دی 1399 بروزرسانی: 15 دی 1399 گردآورنده: ofoghebastam.ir شناسه مطلب: 1184

به "طرز تهیه کیک یزدی بدون فر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک یزدی بدون فر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید