نگرانی سازمان ملل درباره قحطی در کره شمالی

به گزارش افق بسطام، یکی از کارشناسان حقوق بشر سازمان ملل امروز (سه شنبه) نسبت به کمبود شدید غذا و سوء تغذیه در کره شمالی که به خاطر تعطیلی پنج ماهه مرز این کشور با چین و قرنطینه بسیار جدی علیه ویروس کرونا وخیم تر شده است، هشدار داد.

نگرانی سازمان ملل درباره قحطی در کره شمالی

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، توماس اوجیا کوئینتانا، مخبر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در کره شاقتصادی از شورای امنیت خواست تا درخصوص تحریم هایی که بر این کشور منزوی اعمال کرده، تجدید نظر کند تا پیونگ یانگ بتواند مواد غذایی لازم برای شهروندانش را تامین کند.

کره شاقتصادی که در اواسط دهه 1990 گرفتار قحطی شد که در جریان آن بیش از سه میلیون تن کشته شدند، جزو معدود کشورهای جهان است که گزارشی درباره آمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور را به سازمان بهداشت جهانی ارائه نکرده است.

اوجیا کوئینتانا گفت: پاندمی کرونا مسائل اقتصادی شدیدی برای کره شاقتصادی به وجود آورده است. کاهش 90 درصدی تبادلات تجاری کره شاقتصادی با چین در ماه های مارس و آوریل باعث کاهش شدید درآمدهای پیونگ یانگ شده است.

وی اضافه نمود: دورنمای تعمیق هر چه بیشتر کمبود مواد غذایی و ناامنیتی گسترده غذایی بسیار هشدار دهنده است.

این کارشناس سازمان ملل در بیاینه ای گفت: گزارشاتی درباره افزایش تعداد افراد بی خانمان از جمله بچه ها بی خانمان در شهرهای بزرگ کره شاقتصادی به دست آمده و هزینه دارو نیز سر به فلک کشیده است. تعداد بسکمک از خانواده ها در روز تنها دو وعده غذا می خورند یا تنها ذرت می خورند و بسکمک دیگر نیز قحطی زده هستند.

در همین حال، الیزابت بایرز، سخنگوی برنامه جهانی غذا سازمان ملل در کنفرانسی خبری در ژنو گفت: شرایط انسانی در کره شاقتصادی همچنان وخیم است.

وی اضافه نمود: بیش از 10 میلیون تن یا 40 درصد از جمعیت کره شاقتصادی به کمک های بشردوستانه نیاز دارند. سوء تغذیه پایدار و گسترده شده و باعث آسیب بلندمدت به رشد و سلامت بچه ها و همچنین زنان باردار شده است.

منبع: عصر ایران
انتشار: 18 مرداد 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: ofoghebastam.ir شناسه مطلب: 875

به "نگرانی سازمان ملل درباره قحطی در کره شمالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نگرانی سازمان ملل درباره قحطی در کره شمالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید